Povestea noastra

Povestea noastră nu seamănă cu alte povești, dar începe tot cu a fost odată. Așadar…a fost odată o livadă cu jucării, în care toți copiii erau bineveniți și în care se auzeau doar râsete și era doar veselie. Livada era plină de pomi roditori, mari, încărcați cu …jucării. Da, în loc de fructe, copiii puteau culege jucării dintre cele mai frumoase, toate din lemn. Erau puzzle-uri si mașinuțe și trenulețe, erau căsuțe pentru păpuși și seturi de ceai, erau biciclete și jucării muzicale și tot felul de alte jocuri educative.

Dar nu, povestea noastră nu este ca alte povești și asta pentru că livada cu jucării nu era amenințată de niciun zmeu sau de vreo altă vietate. În livada cu jucării, copiii se jucau în siguranță și descopereau lumea fără să fie amenințati de niciun pericol. Și părinții micuților aveau voie să intre în livadă unde aveau întâlnire cu copilăria. În livada cu jucării, părinții uitau de griji și de responsabilități și intrau în jocurile fermecate ale copiiilor lor. Părinții din livada cu jucării știu că jocul este principala cale de comunicare a copiilor, că este limbajul lor magic, prin care cei mici fac cunoștință cu tot ce înseamnă existența, își exprimă emoțiile, își dezvoltă imaginația. În povestea noastră nu este loc de intrigi, de lupte pentru regate sau de zâne rele. Ci doar joc, iubire și cunoaștere.

Povestea noastră începe cu voi ! Nu este despre noi ca oameni, ci despre grija noastră pentru voi, părinți dragi, și pentru puii de oameni pe care îi formăm împreună pentru o lume mai luminoasă. Iar cea mai bună modalitate de a face din ei oamenii frumoși de mâine este prin joc.

Noi alegem cu grijă dintre miile de jucării, exact ca și cum le-am selecta pentru proprii copii. Vă propunem doar jucării și jocuri de calitate care să le potențeze copiilor imaginația, să îi sprijine în dezvoltarea lor continuă și să poată fi folosite în diverse moduri. La rândul nostru vom testa fiecare jucărie alături de micuții noștri și vom împărtăși cu bucurie tot ce descoperim în lumea fermecată a jocului. Avem grijă și de raportul calitate-preț pentru că visul nostru este ca fiecare copil să aibă acces în livada cu jucării.

Așa că vă invităm în lumea noastră ludică să culegem împreună bucurii pentru copii !

Nu vom încăleca pe-o șa pentru că povestea noastră este fără sfârșit și este numai bună de citit la culcare, când jucăriile dorm cuminți, la locul lor.