Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.livadacujucarii.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Acest document tine loc de contract incheiat intre April Toys SRL si Client. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.livadacujucarii.ro care este intretinut si administrat de April Toys SRL se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Se definesc urmatorii termeni:

April Toys SRL - societate comerciala cu sediul in Otopeni, str George Enescu, nr 10B, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/159913.04.2016 si CUI 35955280, avand cont deschis la ING Bank, IBAN: RO15INGB0000999905809195.

Vizitator: persoana care acceseaza acest site

Client: persoana fizica sau juridica care emite o comanda pe acest site.

Comanda: obiect al contractului dintre April Toys SRL si Client, prin care Clientul cumpara online produse de pe site-ul www.livadacujucarii.ro, obligandu-se sa le plateasca, iar April Toys SRL se ocupa de livrarea respectivelor produse, direct sau prin terte parti, pe baza intelegilor comerciale incheiate cu terti. Prezentul contract devine valabil in momentul in care April Toys SRL confirma solicitarea Clientului.

April Toys SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi precum si orice modificari ale structurii site-ului www.livadacujucarii.ro sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul prezentului contract reprezinta Comanda de catre Client a unor produse si servicii specificate pe acest site la momentul Comenzii. 

OBLIGATIILE APRIL TOYS SRL

April Toys SRL se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior, precum si sa ofere suport si informatii legate de produsele si serviciile oferite pe acest site. 

OBLIGATIILE CLIENTULUI

Clientul se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior si sa efectueze in conditii legale plata comenzii, inainte sau la livrare, in functie de modalitatea de plata aleasa de acesta la momentul efectuarii comenzii.  

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.livadacujucarii.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate office@livadacujucarii.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la April Toys SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.livadacujucarii.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web si orice alte date este proprietatea April Toys SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a April Toys SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a April Toys SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Accesul la informatiile continute pe site-ul www.livadacujucarii.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor April Toys SRL, fara acordul scris al acesteia. 

DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.livadacujucarii.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. April Toys SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre April Toys SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

ERORI,OMISIUNI

Uneori se poate întâmpla să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile care s-au plasat în condițiile unei informații incorecte de pe site, oricând, fără o notificare prealabilă. 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

April Toys SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi, care includ, dar nu se limiteaza la incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. April Toys SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea efectuarii livrarii, dar va anunta Clientul si se va incerca identificarea unei solutii.

FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si April Toys SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre April Toys SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. April Toys SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre April Toys SRL. 

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.