Confidentialitatea datelor

Site-ul livadacujucarii.ro este proprietatea April Toys SRL. April Toys SRL nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune survenite ca urmare a utilizarii site-ului.

Va asiguram ca facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea datelor, dar cu toate acestea pot aparea erori legate de preturi, descrieri ale produselor, imagini sau caracteristici ale produselor. April Toys SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

April Toys SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii 365/2002 privind comertul electronic precum si a Ordonantei nr.130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001, April Toys SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale dumneavoastra.

April Toys SRL va asigura ca datele dumneavoastra vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat. De asememea va asiguram cu nu vom furniza, vinde sau ceda nici unui tert informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

Orientativ, fara a ne limita la, datele dumneavoastra sunt colectate pentru:

  • • informarea cumparatorilor;
  • • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
  • • diverse activitati de promovare a produselor si serviciilor;

Codul numeric personal (CNP) va fi folosit exclusiv in scopul emiterii facturilor pentru produsele pe care le-ati achizitionat.

In schimb datele se pot pune la dispozitia organelor in drept in cazul in care exista justificarea solicitarii acestora pentru verificarea tranzactiilor comerciale.

Prin parcurgerea acestor informatii si vizitand siteul livadacujucarii.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile prevazute in acest document.